GRUPPETUR TIL ISLAND

Våre gruppeturer til Island byr på et bredt omfang av fantastiske turer som innebærer det du måtte ønske. Island er nærmere enn du tror og mer populært enn noen gang, uansett formål.

FORSLAG PÅ GRUPPETURER TIL ISLAND

Skreddersydd gruppetur til Island

Med 25 års erfaring kan IceTour skreddersy deres unike gruppetur til Island. Her er det ingen grenser. Uten mellomledd booker vi alt av fly, transport, hotell, måltider og aktiviteter etter deres ønsker. Ønsker du ikke en skreddersydd tur til Island anbefaler vi at du ser på vår Online Booking her.

Hvorfor reise med IceTour til Island?

  • Vi er spesialister på reiser til Island og tilbyr kun solide program.
  • Våre turer er av høy kvalitet. Det er viktig for oss at dere får en god opplevelse av Island, og at programmet ikke er urealistisk.
  • Selvom om vi byr på turer med høy kvalitet selger vi pakkene til konkurransedyktige priser.
  • Vi organiserer hele turen. Det betyr at det er ingen mellomledd som øker kostnadene. På denne måten sikrer vi også kvalitet i hvert steg.
  • Vi fokuserer på rask og personlig service.
  • Vi er medlem av Reisegarantifondet. Du kan lese mer om fordelene her.

Uforpliktende tilbud på din gruppetur til Island

Kontakt oss med formål og ønsker for din gruppetur til Island, og vi sender deg et uforpliktende tilbud. Vi har erfaring med større og mindre grupper så antall er ingen hinder for et godt opplegg. Bli inspirert av programmene her på siden eller kontakt oss direkte her.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

FirmaturGruppeturFamilietur

Melding