LEIEBIL OG HYTTE PÅ ISLAND

Leiebil og hytte på Island er en fin måte å oppleve Island med frie tøyler. Denne pakken egner seg utmerket for par, familie, venner, foreninger osv som ønsker å reise til Island.

Leiebil på Island

IceTour kan skaffe de fleste type leiebiler på Island, både store og små. Leiebilen kan hentes og levers på Keflavik flyplass, eller på et av hotellene i Reykjavik. Hyttene ligger ca 90 minutters kjøring fra Keflavik flyplass, og kun 60 minutters kjøring fra Reykjavik.

Hyttene våre på Island

Våre hytter på Island er i forskjellige størrelser. Størrelsene er 30m², 40m², 80m² og 100m². Alle hyttene med unntak av 30-hyttene på Island har egen «heitur pottur». 30-hyttene har felles Heitur pottur. Heitur pottur er direkte oversatt fra Islandsk «en varm kjele», men den minner mer om et boblebad uten bobler. Det fantastiske med disse er at det kommer konstant tilførsel av nytt varm vann fra de varmekildene på Island. Det er dermed ingen kjemikalier. Det er svært idyllisk å sitte i disse etter en dag med utflukt og se på nordlyset danse rundt en. Det er størst sannsynlighet å oppleve dette en kald vinterdag, men nordlys er uforutsigbart så vi kan ikke garantere noe. Hyttene inneholder det meste av det dere trenger for et vellykket opphold på Island.

Detaljert islandskart med opptegnede dagsruter

I vår «leiebil og hytte på Island»- pakke følger det alltid med et detaljert islandskart hvor vi tegner inn de ønskede og anbefalte dagsturene på Island. Egen leiebil og detaljert islandskart gir dere en enestående mulighet til å oppleve Island på nært hold. Hvor ellers kan du se så imponerende naturfenomener, isbreer, sprutende geysirer, leirkilder, vulkaner, rasende floder og praktfulle fosser, stort antall fugler, hvaler med kysten og mange flere uventede ting? Vi gir dere gode tips men du bestemmer ferden selv. Island er som regel helt forskjellig enn det du tror før du ankommer landet.

Inkludert i prisen

– Hytte med to soverom, 7 netter
– Made up bed og håndkle for 4 personer
– Sluttvask dag 7
– Egen badestamp “heitur pottur”
– Leiebil av typen Hyundai i20 eller liknende 7 døgn
– Detaljert islandskart med forslag til spennende dagsturer.

Pris

1. Én uke: (september – mai)
Totalpris for gruppe fra NOK 14.480
eller NOK 3.619 pr pers

2. Én uke: (juni – august)
Totalpris for gruppe fra NOK 19.996
eller NOK 4.999 pr pers

Prisen er basert på en gruppe med 4 personer

Reisegarantifondet
inspiredbyiceland_certified_specialist

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

FirmaturGruppeturFamilietur

Melding